KFC HO Kalken

Mijn club, jouw club, onze club!


Deze zomer lanceert HO Kalken HO @ Home!


HO wil zijn jeugdvoetballers stimuleren om ook tijdens deze voetballuwe periode met de bal aan de slag te gaan. We hebben een leuke test bal hooghouden (jongleren) gemaakt. Check de rode knop hierboven voor het bijhorend scoreblad. Dat kan je afprinten om je scores bij te houden


Voetbalkunstenaar Kelian Bonny van HO Kalken I toont je alle oefeningen op het Youtube kanaal HO AT HOME. Tik even die woorden in. Of gebruik de volgende link:


https://www.youtube.com/channel/UCWdqODOO0tlpxCjOBBWOupw/featured


Hou dus je scores bij op het speciale blad. Is je blad vol? Steek het dan in de brievenbus die aan de groene poort hangt op onze club. Of je kan een foto van je vol blad mailen naar roel@hokalken.be. Opgelet: hoe meer ingevulde bladen, hoe meer kans je maakt op een mooi cadeau. We trekken uit alle ingestuurde formulieren één winnaar. In augustus sturen we nog een tweede uitdaging door. Hou onze sociale media in de gaten!


En vooral veel plezier!

NIEUW: BLUE WHITE NETWORK

HO Kalken werkt vanaf het seizoen 2021-2022 samen met profclub KAA Gent. De jeugdwerking van onze club is uitgekozen om partner te worden van het Blue White Network.

Binnen dit netwerk kunnen de partnerclubs elkaar bestuiven op het vlak van kennis, contacten, infrastructuur, visie, omkadering en andere goeie ideeën. Het gemeenschappelijke doel is natuurlijk beter en sterker worden, individueel en collectief.

KAA Gent coördineert en organiseert. Onze jeugdtrainers kunnen ondermeer genieten van vier opleidingsmomenten en workshops. Er komen talentendagen ook en demo-trainingen van het Buffalo Talent Center. Het zal onze jeugdwerking (trainers én spelers) alleen maar ten goede komen.

Onze sponsors

Carousel imageCarousel imageCarousel image
Carousel imageCarousel imageCarousel image